Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.04.14

Harmonia teremtése,tudatossággal

Hogyan építsd kapcsolatodat harmonikussá  /részlet/

Az ember annyira szereti a Párját,hogy az sokszor elveszi a figyelmet a hibákról.Nevezhetjük "rózsaszín"ködnek vagy bárminek.Egyszerűen "becserkésszük"Őket és meg akarjuk tartani mindenáron.Nos, ez azért nagy hiba azt hiszem -a mindenáron-. Gondoljátok végig,veletek is megesett biztos vagyok benne egyszer-kétszer....

Beszélgetéseitek közben figyeljetek Rájuk,ne csak hallgassátok Őket!Amikor közös jövő képet terveztek......Egyet elárulhatok nem tudhatjátok mi fog történni holnap,egy év múlva s csak azon kapjátok Magatokat nem úgy lett,ahogy.....  csalódás,majd a másik hibáztatása,  putty és már elrontódott minden.

A teendő az út más, egy irányba haladjatok,nem baj ha vannak nézeteltérések közben ezek azt mutatják,hogy nem vagytok egyformák-elvek,viselkedés,érvek,reakciók- ebben őrzitek meg Magatokat s ezért szeret a másik Téged. A Párod tükör Rólad, figyeld csak meg,       boldog vagy-Ő is az, örülsz-Ő is, lehangolt vagy- szerencsés esetben megkérdi Baj van? mert Érez Ő is Téged és fordítva is!

A másik nagy hiba lehetőség,hogy a másik fejével gondolkodunk! Hogy értem ezt?

"-Jaj.én tudom mit fog mondani

-Úgysem fogja engedni

-Már megint ugyanolyan,pedig tudja mennyire utálom ezt"

Engedd magad szabadon,ha valamit megtennél tedd meg, utána állj ki magadért és most itt nem veszekedésre utalok. Honnan tudod mit fog mondani,mert egyszer mondta? Esetleg,ezért mindig is haragudott ez is Te Vagy magyarázd meg Neki.

Egykor mikor,összejöttetek ott kezdődött minden ilyen korlát "a mindenáron" hátránya és nem negatív értelemben értem ezt,hogy feladtad magad Érte. Ez akkor nem igazi kapcsolat,szerelem mert az nem Vár el ilyesmit, sőt SEMMIT nem vár el a másiktól. Kívánom,hogy átéld az igaz szerelmet! 

Van két ember, akik szeretik egymást.
Nem szerelem, mert az elmúlik.
Ez soha!
Barátság? Ez annál sokkal több!
Egy földöntúli viszony,
Amelyet az angyalok támogatnak.
Egy tiszta, mély, őszinte és önzetlen lelki társ kapcsolat.
Összeköt két embert egy láthatatlan szál,
Melyet senki nem szakíthat szét.
Nincs magyarázkodás, nincs felelősségrevonás , csak a hit.
... Úgy szeretik és fogadják el egymást, ahogy van,
És bármit megtennének a másik boldogságáért.
Az ilyen kapcsolat az Isten ajándéka,
És boldog lehet az, aki ezt megélheti.
Én boldog vagyok...592759590_1953819.gif
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.