Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.04.13

Ilyen az ÉLET, Se La Vie !

Ösztönösség? vagy angyali segítség?

Halandók vagyunk botladozunk olykor nagyot esünk is .

Az, tudjátok még nem lenne baj,csak néhányan nem tanulunk belőle,majd jön még egy aztán megint és még akkor sem,  na az már Baj. 

Ha valami nem úgy sikerül,ahogy tervezted kérlek ne erőltesd,vagy -nincs itt az ideje, azaz nem értél meg rá

                    -a módszer esetleg nem megfelelő,azaz nem a Tiéd

ilyenkor érdemes elgondolkodnod vajon melyik illik Rád.

Mindenek előtt meg kell ismernünk magunk,higgyétek el mindennek az alapja az.

Amíg nem vagy tisztában értékeiddel képességeiddel addig nagyon kevés az esélyed a Boldog Életre! A Lélektárs megtalálása nagyon könnyű,abban az esetben ha ezekkel a dolgokkal tisztában vagy.Tudod mit-Kit keresel, milyen legyen,mik legyenek az Értékei! Mert egyszerűen tisztelni fogod azokat!

Ne csinálj olyanokat,amiket Te sem szeretnél,hogy veled tegyék meg! A kölcsönös bizalom,maga a tiszta Szeretet,főleg a Szerelem olyan érzés ami biztonságot ad.

Amikor úgy érzed nincs tovább,elveszett minden, padlón vagy, érzelmileg,anyagilag,fizikailag......nos ezek súlyos szavak,mindenki volt már szerintem  olyan élethelyzetben amikor.... még én is emlékszem ezekre az éveimre /botladoztam :),sokszor, nem figyeltem Befelé,csak ki-, és még akkor is úgyis, majd én/tanuló évek voltak ezek.

Szóval,ha ezt ezeket érzed,próbálj a legeslegmélyebbre menni ne sajnáld magad,mert onnan csak felfelé van Út.

Megérzed az utadat,képes leszel újra talpra állni,nem is akárhogy!

 

Mert ha befelé is figyelsz a legbenső Éned,a Lényed nevezd bárminek ösztönösen olyan irányba indít el ami  a Te Utad! Mert az a Valaki aki Benned él emlékszik,hogy van egy magasabb rendű "civilizáció" Akitől tanácsokat kap,hogyan is fogjon neki az "építkezéshez"!

Képeket lát,hangokat hall stb. s ez szerint cselekszik. 

Ezt nevezzük mi emberek ösztönösségnek,most nem követem el újra azokat a hibákat,mert elestem már miatta egyszer vagy többször ez csak Rajtad múlik hányszor!  Valamikor rá leszel kényszerítve,hogy úgy tegyél ahogyan kell! Véletlenek nincsenek.

Minél hamarabb tanulsz az "esésekből" annál hamarabb leszel boldog életű,párkapcsolatban,munkában....stb.

Volt már úgy,hogy nem tudtad mi jön, csak,hogy jön, valami,valaki?! Milyen volt?még biztos most is jó érzésű,borzongás futkos akkor rajtad,mert az felejthetetlen érzés! Kíváncsiság,izgalom  kísért lélegzet elállítóan!

Szóval, az Igaz Szerelem  a Lélektársad közeledik így feléd!  Kívánom,hogy " csak" botladozz és ne ess nagyot legfeljebb egyszer!

Ölel:

MerieN