Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZERETET

SZERETETsziv32.jpg

TI,HOGYAN FOGALMAZNÁTOK? KELL EZT EGYÁLTALÁN MAGYARÁZNI? SZERINTEM SEM EZT ÉREZNI ÉS ÉREZTETNI KELL,HOGY SOKAT KAPJUNK BELÖLE..

NEM RÉGIBEN EGY KÖZÖSSÉGI PORTÁLON OLVASTAM RÓLA S MEGDÖBBENTEM..ILYEN ÉRTÉKEK ALAPJÁN VÁLASZTANAK PÁRT MAGUKNAK FIATALOK -,EMBEREK,NŐK-FÉRFIAK?

KI MILYEN EGZISZTENCIÁJÚ

MIVEL FOGLALKOZIK

VOLT-E MÁR HÁZAS

VAN-E GYEREKE

HOGY NÉZ KI

ABSZURDUM, AZT KELL MONDJAM ,SAJNOS AKIK ÍGY KERESNEK MAGUKNAK PÁRT,S NEM ÉRZELMEKET  ---  SZERETETET---NEM LESZ HOSSZÚ ÉLETŰ EGYIK PÁRKAPCSOLATUK SEM..

A TITOK AZ, SAJNOS NEM ELÉG ÉRETTEK AHHOZ,HOGY MEGTALÁJÁK AZ IGAZIT

SOK MINDENENÁT KELL ESNÜNK AHHOZ,HOGY TAPASZTALATOT SZEREZZÜNK MEGÉRJÜNK, ÁTÉRTÉKELJÜNK HOGY MI A FONTOS...

S MI A FONTOS?

LEGYEN EGY TÁRSAM AKIRE SZÁMÍTHATOK,SZERETHETEM S VISZONT SZERET VAGY HOGY JÓL KERESSEN, STB.

RÁ KELL SZOLGÁLNUNK ARRA A TÁRSRA,PERSZE MINDIG VANNAK KIVÉTELEK AKIKNEK SIKERÜL ELSŐRE--- ŐSZINTÉN KIVÁNOM NEKIK TARTSON SOKÁIG EGY ÉLETHOSSZIG MERT NAGYON SZERENCSÉSEK ÉS BÖLCSEK --HA VAN RÓLA TUDOMÁSUK HA NINCS---

SZERETNI ŐSZINTÉN TISZTA SZÍVVEL ÖNZETLENÜL CSERÉBE SEMMITSEM VÁRNI EL..

 Sokat gondolkodtam rajta, vajon mi lehet a legfontosabb kapocs egy párkapcsolatban, és végül egy dolgot találtam. Ez pedig a spontán bizalom. Amikor két ember úgy találkozik, mintha "beléjük csapott volna a villám", kölcsönösen tudnak rajongani egymásért, felnéznek a másikra, és ha szükséges, akár tűzbe is mennek a társukért. Ilyenkor a spontán találkozásból kölcsönös, spontán bizalom jön létre.

 

Igen,én is megéltem már a "poklot" mint sok ember.. sokáig küzdöttem benne,évekig s végül eljutottam arra pontra,hogy hagyom magam - rosszabb már nem lehet..:-( S akkor történt valami bennem,remélni és szeretni és szeretve lenni kívántam!1175076264.gif1175076264.gif

 

X

X

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.