Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szilveszteri érzések,megélések!

Szilveszter.... ahogy a Párommal megéltük!

Már maga a szó számomra valamilyen megmagyarázhatatlan érzést sugall,ami várakozással telivé tesz,csupa meglepetéssel.

Többször fordult elő,hogy ilyenkor valami a hatalmába kerít , olyan dolgokat tesz, amit máskor nem mer.

Imádok táncolni...zene és már már jár a lábam  menni kell./Akik ismernek tudják.../

Már lassan hagyománnyá válik Nálunk,ilyenkor elutazunk baráti társasággal,idén sem volt másként.

Helyszín Sárvár egykis panziója,az emberek barátságosak,jó kedvűek,sehol nem mutatkozik a "válság"érzése. Idegenek köszönnek az utcán,szóba elegyedünk a Nap süt  kell ennél több???

Sörsátor felállítva,szalmabálákkal berendezve,földön tört mogyoróhéjja a szőnyeg, üres,nincs személyzet ki kiszolgáljon és beülünk  és várunk a Forralt Borra ami olyan ízletes,hogy még ilyet nem kostóltam.

A Nap a szemünkbe süt,de imádjuk és fürdünk benne hálásak voltunk érte. Az utcáról betérnek hozzánk csak Mi ülünk ott s csak azt vesszük észre,hogy megtelik a helyiség beszélgetünk  egyik pár Pestről másik Kecskemétről s közös témánk a közeli horgásztó Kétbodonyban.Érdekes bárhova mész mindig talál az ember "ismerősöket"..

Este lett készülődünk a nagy vacsira,amit egy gyertyafény keringő előzött meg,minden pár kapott  egy szál gyertyát kézbe nagyon hangulatos és romantikus volt az ember önkéntelenül  átérzi Szerelmének érzését,szorítását ,meghittségét,SZeretetét,Szerelmét! Remegett a lábam, a szívem örömtáncot járt s úsztam a boldogságban.

Egy érzés amit szintén nem kell magyarázni,amit  nap mintnap megélhetünk de szilveszterkor mind más..Csodás!

Átmentünk egy másik szórakozó helyre a Panziónk haljába,ahol velünk egykorú Dj szórakoztatott,késöbb csak azt vesszük észre idős bácsika is csatlakozik az előzőhelyről,az asztaltársaságunk új ismerősők is.Tánc,latin az a "piszkos" tudjátok  imádtam...

Mi ketten jártuk Nő ésFérfi,szívből,érzésből felszabadulva,játszva megéltük és áttáncoltuk magunkat az idei évre.Ezzel az érzéssel szeretnék élni ebben az évben is barátokat szerezni,és érezni a Párommal,hogy Eggyek vagyunk testben és lélekben is!

Engedjétek ki magatokból a Nőt és a Férfit,igazán feszabadító érzés,szeretet korlátok nélkül. Kívánok Nektek Boldog Új Megéléseket,felszabaduló Érzéseket. Mert hidjétek el az Élet nagyon szép egy tánc,csak rajtatok múlik,

DIRTY DANCING-e  vagy Sem!